Mijn droom wordt mede mogelijk gemaakt door...

Iedereen heeft de kans om een bijdrage te leveren aan positieve verandering – hoe groot of klein dan ook. Welk bedrag of hoeveel tijd je ook bereid bent te besteden, weet dat je bijdrage een verschil maakt in het leven van anderen. Jouw donatie, samen met die van andere donateurs, brengt mij een stap dichter bij het grote doel…

Dit kan uiteraard niet zonder de bedrijven en sponsoren die achter mij staan:

Hoe mij te ondersteunen ....

Om mijn doel te bereiken heb ik hulp nodig. Ik voel mij gezegend dat ik al bedrijven achter mij heb staan, maar ook individuele sponsoren. Wil je mij ook ondersteunen? Dat kan op meerdere manieren. 

Bedrijven

Wil jij als bedrijf mij ondersteunen? Neem contact op via het contacten formulier en dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Individuele sponsoring/hulp

Wil je mij privé sponsoren? Alle bijdragen zijn welkom. Je mag zelf aangeven of je wel of niet bij naam genoemd wilt worden op mijn website. Laat hieronder een berichtje achter en ik stuur je een open betaal verzoek. 

Ik kan ook absoluut ondersteuning gebruiken bij het organiseren van de klaverbladtocht of het onderhouden van mijn website. Met mijn beperkte energie is alle hulp welkom. Wat voor talent je ook hebt, we kunnen het zeker gebruiken. Laat hiervoor een reactie achter via het contacten formulier en ik neem contact met je op. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *