Het idee... Wandel ren fiets zwem skate kano of op wat voor manier dan ook

Het idee…. wandel, ren, fiets, zwem, skate, kano of op wat voor manier dan ook, een afstand naar keuze, in de vorm van een klaverblad. Het mooiste is natuurlijk een klavertje vier, maar we doen het ook voor 1, 2 of 3 blaadjes aan een steeltje. 

Voor onderweg krijg je een aantal vragen mee om eens over na te denken of om te bespreken met je partner(s)-in-crime van die dag. 

Het doel? Het creëren van bewustzijn van het leven met een onzichtbare beperking. Of hoe hier mee om te gaan, wanneer het zich in je omgeving bevindt. 

Tijdens en na afloop van je tocht ontvang ik graag foto’s, filmpjes en/of tekst die uiteindelijk gebundeld gaan worden in een korte film en blog. 

Voor instagram gebruiken we #NAH🍀AWB, zodat we makkelijk kunnen zien wie er allemaal mee doen. (NAH = niet-aangeboren hersenschade)

Ook in je voorbereiding op deze tocht, vragen we je om deze hashtag te gebruiken, wanneer je iets op Instagram post. Zo kunnen we met elkaar toeleven naar september. 

Er zullen een drietal fietsroutes verspreid over Nederland worden aangeleverd. Voor het wandelen, rennen en zwemmen gaan we uit van je eigen creativiteit. Natuurlijk willen we altijd helpen met het maken van een route. Je kunt tegen samen te bepalen kosten, ook een (online) clinic route bouwen volgen.

Je kunt ook sokken bestellen. Kosten bedragen 15 euro per paar en de opbrengst gaat naar de hersenstichting. Geïnteresseerd in een paar? Neem contact op via het het formulier. 

Donaties komen ten goede aan het evenement. Wanneer er meer geld wordt opgehaald dan nodig is, zal dit worden overgemaakt aan de hersenstichting. Er zal ten alle tijden transparantie zijn over de inkomsten en uitgaven. 


👋

:
:
:

Ik kan het natuurlijk niet alleen...

Richard

Routebouwer
Mijn naam is Richard Stronks. Veelfietser. Ik heb veel fietsen en ik fiets veel. Daarbij ontdek ik graag nieuwe wegen. Toen Angelique mij vroeg te helpen met routes voor haar evenement hoefde ik dan ook niet na te denken. Mooie uitdaging, deels door gebieden waar ik nog niet geweest ben. Dat is smullen... #RideBikeEatCookie

Natalia

German ambassador
I am Natalia, a running enthusiast living in Germany. My journey in amateur sports is not that long yet. For me, joining the Klaverblad Tocht team is about this idea: the whole picture is always bigger than what you might see right now. So - be active, be nice, and let’s go Clover together to create and reveal something bigger

Denise

Website
Hoi! ik ben Denise en wielrenster in hart en nieren. Ik heb bij Angelique in het zelfde wielerteam gezeten, en toen ik haar oproep zag of iemand wou helpen met wat creatieve creaties was dat voor mij een super leuke uitdaging. Samen fietsen voor iets wat ons allemaal zou kunnen overkomen.

Erwin

Ontwerper
Hey! Ik ben Erwin, de buurman van Angelique. Met een buurvrouw als Angelique krijg je sportadvies, kattenhulp, en route aanraders cadeau. Leuk dat ik op deze manier eens wat terug kan doen! De poster en flyer zijn door mij gemaakt. Ik ben voornamelijk bezig met hardlopen maar zit ook graag op mijn gravelbike voor een klein avontuur.

Initiatieven die opgestart zijn

Eén gedachte over “Klaverblad tocht”

 • Hoi Angelique

  Ik ben samen met Sophia een wandel klaverblad tocht aan het organiseren met als startpunt boerderij de zonnewijzer in Amelisweerd.
  Er zijn 4 klaverblaadjes (plattegrond komt) variërend van 1,2 km tot 2,8 km.
  Tussendoor thee, koffie en taart op de boerderij. We vragen een vrijwillige donatie en laten dat via jouw site betalen.
  Datum: zondag 12 september van 14.00 – 16.00 u
  Zullen we de deelnemers ook laten inschrijven via jouw site?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *