Wanneer mijn hersenen niet doen wat ik wil, en dat een tijdje aanhoudt, heb ik altijd iets positiefs nodig om een beetje vrolijk te blijven en zo. Nu is het zo dat de hersenstichting van 31 januari t/m 5 februari een collecteweek heeft en ik heb besloten om daar iets mee te doen. 
Hoe zit het dan met je terugval? Nou, ik ga jullie aan het werk zetten en ik heb een paar hele lieve mensen gevonden die mij willen gaan helpen. Dus na deze blog ga ik grotendeels achterover leunen en zien hoeveel geld er op mijn actiepagina binnen komt. Goed geregeld al zeg ik het zelf, nu nog hopen dat ik een hoop mensen kan bereiken met dit verhaal, dus deel het vooral! 

Je hebt maar één stel hersenen. Ze bepalen wie je bent en wat je kunt. Zonder dat je erbij stilstaat, heb je ze nodig bij alles wat je doet, denkt en voelt. Je moet er niet aan denken dat er iets met je hersenen gebeurt… 

(Quote van de hersenstichting)

Clinics verkopen en een actie

Het masterplan om de collecteweek in te vullen is als volgt. Ik heb een aantal mensen bereid gevonden om een clinic te organiseren. Wil je eraan meedoen dat hebben we een minimale prijs ingesteld, maar meer betalen mag altijd en wordt ook aangemoedigd. De mensen die de clinics geven doen dit volledig vrijwillig, dus al het geld gaat naar de hersenstichting. 

Wanneer je een clinic aanschaft, zal in overleg met jou de datum voor de clinic worden vastgesteld, behalve bij de routebouw clinic, daar is een vaste datum voor. 

Mijn sponsor Massagepraktijk Soest zal onder alle deelnemers één gratis sportmassage van 30 minuten verloten, kun je gelijk even bijkomen van je clinic. Daarnaast ontvangt iedereen een kortingscode van 15% voor een massage.

Hoe schaf je een clinic aan? Via de webshop op deze website.

Verkoop van de laatste sokken
Ik heb nog een paar laatste sokken te koop. Dus heb je ze nog niet (totaal gemiste kans natuurlijk), dan hier de laatste mogelijkheid. Ze kosten 15 euro per paar, eventueel met verzendkosten als ik ze met de post moet versturen. Kopen kan via de webshop van deze website of een berichtje via Instagram/Facebook.

Schaatsclinic
Altijd al de ins en outs van het langebaan schaatsen willen weten? Hulp nodig bij het lopen van de juiste bocht? Of gewoon eens schaatsen met twee toppers met NK én WK masters medailles? Geef je dan nu op voor deze clinic. De clinic vindt plaats op de ijsbaan van Utrecht. Esther en Evelien gaan jullie een ontzettend leuke tijd op het ijs laten beleven!
Kosten: minimaal 30 euro voor 2 personen, dit is exclusief 2 entreebewijzen a €10,50 per stuk

Routes bouwen
Je hebt er op de website al een keer een blog over kunnen lezen, maar wil je nu zelf aan de slag met het maken van leuke routes om te fietsen, wandelen, hard te lopen of skeeleren? Kom dan op donderdag 17 februari naar 33 Tweewielers in Leusden. Onder het genot van koffie, thee en eigen gemaakte appeltaart leer je van routemaster Richard alles over het maken van mooie en legale routes.
Kosten: 15 euro pp inclusief koffie/thee met appeltaart

Heuvelrug fiets clinic
Kun je op het vlakke best aardig fietsen, maar loop je in de heuvels of bergen letterlijk tegen de berg op? Doe dan mee aan de heuvelclinic. In 1,5 uur tijd krijg je verschillende technieken aangeleerd om de meeste stijle heuvels soepel op te rijden. Van wie? Dit zal de enige clinic zijn die ik wel zelf zal geven. De clinic vindt op 23 april om 10.00 uur plaats, start vanaf de Bikeshop Amersfoort.

Pullka
Als je wilt werken aan uithoudingsvermogen, flexibiliteit, kracht én corestability tegelijkertijd. Als je wandelen te makkelijk vindt en op zoek bent naar meer uitdaging. Als je niet meer kan hardlopen, maar wel je hartslag hoger wilt krijgen dan bij wandelen. Wanneer je je hele lijf wilt trainen en niet alleen je benen.
Deze nieuwe manier van bewegen is vanaf maart ook in Soest. Wil je het ook eens proberen en tegelijkertijd de hersenstichting steunen? Doe dan mee aan deze clinic.
Personal training sessie van ca. 1,5 uur. Enkel voor jou en – als je wilt – een vriend(in). Een kwalitatief hoogstaande beweegsessie in de mooiste natuur. Op het moment dat het voor jou en jouw trainer het beste uitkomt. Routes en oefeningen wordt op jou toegesneden. Jouw gevoel en doelen staan centraal.
Kosten bedragen minimaal 50 euro per duo. 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *