Er zijn al veel verschillende blogs voorbij gekomen. Op zondag natuurlijk die van mijzelf, maar op woensdag hebben veel mensen het aangedurfd om wat te schrijven. Grote dank daarvoor en er zijn echt hele mooie blogs uit naar voren gekomen. Ik heb gemerkt dat de blog van Esther bij veel mensen wat losgemaakt heeft. We zijn een goed team en gelukkig staan we behoorlijk hetzelfde in het leven. Dat is sowieso wel fijn als je getrouwd bent 😉 We gaan samen ook nog zeker een hoop mooie jaren tegemoet.

Vandaag geen lang verhaal, maar een overzicht wat er komen gaat. Waarom? We kunnen langzaam aftellen naar het weekend van 10-13 september. Het weekend waar ik hoop dat vele van jullie een moment vrij kunnen maken om deel te nemen aan de klaverbladtocht. Nadenken wat het is om te leven met een onzichtbare beperking, terwijl je tegelijkertijd aan het bewegen bent en hopelijk ook geniet van de natuur om je heen. Vergeet je niet om je in te schrijven? Deelname is gratis.

Nu krijg ik nog wel eens de vraag over een geschikte route. Er zijn al een aantal routes ontworpen door Richard en sommige zelfs al proefgereden. Deze routes komen zo snel mogelijk op de website, zodat je ze kan downloaden. Verder komt er een mooie handleiding als je zelf aan de slag wilt met het maken van een route maar nog niet precies weet hoe.
Daarnaast wil ik ook een aantal van mijn sponsoren extra uitlichten. Die steunen mij niet alleen financieel, maar ook op veel andere manieren. Je leest straks hun verhaal over waarom ze mij steunen, hoe ze mij kennen en wat zij zelf gaan doen in het klaverblad weekend.

28 juli – Handleiding van Richard over hoe een klaverblad route te creëren
4 augustus – Het verhaal van Monique Persoon van Massagepraktijk Soest
11 augustus – Het verhaal van Erol Aksoy van WHC Consultancy
18 augustus – Het verhaal van House of Bèta
25 augustus – Voorbereidingen op het klaverblad weekend