Angelique en ik kennen elkaar al een tijdje, we hebben en hadden (helaas) best veel gemeen.
Een paar jaar geleden reden we beiden voor een Duits Bundesliga team, vroegen we ons op het Duits kampioenschap berg af wat we daar in godsnaam deden als twee meiden uit ons vlakke landje tussen de stijle wijnvelden en reden we beide een paar keer per jaar naar Duitsland om daar met ons team wedstrijden te rijden en te trainen. Dat zijn de leuke dingen die we “gemeen hebben”.


De helaas staat hierboven natuurlijk niet voor niks tussen haakjes want.. helaas delen we ook minder leuke dingen, beide zijn we hard op ons hoofd gevallen en beide hebben we hier lang mee rond gelopen.
Gelukkig werd mijn hersenschudding na een aantal maanden toch herkend en kwam een ergotherapeut er al snel achter dat er meer aan de hand was dan enkel een hersenschudding.
Doordat ik veelste lang had rondgelopen met een hersenschudding en wat pas later bleek, een scheefstand van mijn ogen, moest ik volledig vanaf “nul” beginnen. Leren omgaan met prikkels, op het juiste moment rust nemen en rustig opbouwen was het belangrijkste.
Doordat stil zitten en rustig aandoen niet mijn favoriete bezigheden zijn, ging ik opzoek naar iets wat ik op mijn eigen tempo kon doen en vooral iets wat ik weg kon leggen wanneer ik overprikkeld was. Hieruit is @designed.by.bnc ontstaan.


Wat begon als armbandjes maken voor de mensen in mijn omgeving om de dagen wat sneller te laten gaan, groeide uit tot een webshop via Instagram met aanvragen voor armbandjes, kettingen en sleutelhangers van mensen die ik totaal niet kende.
Een paar weken geleden maakte ik voor de eerste wedstrijd van het seizoen voor al mijn ploeggenootjes een geluksarmbandje, poste hiervan een foto op instagram en kreeg vrijwel direct een berichtje van Angelique. Heyy, jouw klavertjesarmbandjes en mijn tocht lijken mij een goede match! Wat vind jij!?! Jaaa ik ook, was natuurlijk mijn antwoord!


Ook ik wil graag een bijdrage leveren aan de hersenstichting. Van alle armbandjes, kettingen, en sleutelhangers waar een klavertje4 aanzit die vanaf nu tot en met eind september verkocht worden gaat een euro naar de hersenstichting.🍀

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *