Hieronder het stukje van Eline. Ik heb haar bij ZV Hoogland leren kennen en we zien elkaar tegenwoordig ook regelmatig buiten het zwembad. Iemand die “Angelique ervoor” niet kent, alleen de huidige versie. Heel eerlijk gezegd, dat is ook wel eens fijn. Geen vergelijking, hoewel dat vaak ook meer in mijn eigen hoofd zit dan in dat van de andere persoon.

Ik heb Angelique ruim 1,5 jaar geleden leren kennen tijdens en na de trainingen bij zwemvereniging Hoogland. Als snel wist ik dat ik te maken had met een fanatieke sporter die tot het uiterste wil gaan. Het zwemmen werd serieus aangepakt met: boeken, filmpjes, (extra) trainingen en vooral doorgaan. En dit was niet de enige sport die zo aangepakt werd! Toen eenmaal het wielrennen ter sprake kwam wist zij mij haar passie voor sport (en de fiets) al snel over te brengen! Mede door haar enthousiasme, behulpzaamheid en doortastendheid, zat ik al snel in goede outfit op een wielrenfiets! En eenmaal van het wielrennen geproefd begreep ik die passie voor de fiets wel; (sportief) bezig zijn in de natuur geeft nieuwe energie!

Naast deze eigenschappen werkt haar passie voor de natuur en mens aanstekelijk: de vogels, het goede van de mens maar ook het daarbij geen verwachtingen van de ander hebben. Zij kent haar grenzen door het (soms niet meer) kunnen genieten van werk, muziek, televisie, een ‘Hoogland-feestje’, onverwachte leuke dingen enz. Ondanks tegenslagen blijft ze door haar enthousiasme en gedrevenheid met kop en schouders bovenuit steken. Altijd denkt ze in mogelijkheden en altijd zal ze het beste uit haarzelf en voor anderen willen halen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *